Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från början till slutet och vidare.


Minns du

Minns du den sång
som en gång kom
innan ordet lämnat din tunga
Minns du de steg
från din vilja sprungna
till föräldrarna när de var unga
Minns du de orden
härlig är jorden
som de gamla brukade sjunga
Minns dem den dag
då du ligger där svag
och barnbarnens barn är utsprungna




Fri vers av Höstpäls Vinterpolka
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-01 09:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Läckert
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Höstpäls Vinterpolka
Höstpäls Vinterpolka