Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypokondri

Jag vet att jag ska dö,
JAG VET ATT JAG SKA DÖ,
skrek han, på väg ut från apoteket,
med en påse tandtråd




Fri vers av Höstpäls Vinterpolka
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-03 20:19



Bookmark and Share


  Erik Hall
Underbar!
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Höstpäls Vinterpolka
Höstpäls Vinterpolka