Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vända blad, nya tider, kärlekssoldat <3


Se Mej Idag Vers2

Miss Li sjunger bababa nu blir allting bra/

fett smid hungern klaras av njuter varje dag/

brukar nu va glad av skutan till mitt hav/

förr sluta det med knas när snutar hade span/


flydde från mej själv ja jag kutade som fan/

kände ingen eld av missbruket i mitt skal/

bara utanförskap stress och sjukt mycket självhat/

men se mej idag kry nykter ren med bra sällskap/


med bra vänskap som jag känner är välskapt/

en bra känsla som värmer mitt hjärta/

vände mitt vägval så alla vänner är äkta/

låter känslan växa inte längre förhäxad/


lärt mej min läxa vägrar att knäckas/

aldrig mer beckna aldrig mer stressa/

samlar ved eldar så alla kan känna/

samlas och bränna flaggor och rädslan/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-01 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl