Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att må bra för en liten stund.

Den demon som skrämt mig och lutat sig över sängen
börjar nu mer och mer likna en ängel.
Ängeln får mig att känna som att jag svävar.
Det är efter det bättre måendet jag strävar.
Töm mina vener på den sjukdom varvid jag varit fängslad,
och titta på mig när jag ler då jag till det ljusa blir bortforslad.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-01 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst