Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älyhej

 

hän osti älypuhelimen

luuliko ostavansa uutta älyä

hän ei tiedä miksi se piippaa

ei erota akkoja toisistaan

sopii tapaamisesta mutta hämmästelee

kun tulija onkin ihan toinen ketä hän odotti

ei hoksaa että toinen heti näkee missä sivuilla

on taas rähminyt

 

"osaa kirjoittaa" valmiita fraaseja

hurraa tätä älyaikaa

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-02 11:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag tror vi rent av blev dummare i stället
2017-10-30

  Minkki VIP
ivaa, ivaa - ja kuitenkin kiva teksti ;)
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP