Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Birgittadagen och en kär vän


Brittsommar

Bak högan skog
sjönk blåaste natt
en gyllene skatt
ur trollkarlens hatt
steg lågan sol
till brådaste dag
dess skönsta behag
med brittsommardrag

I fröjdans glam
en gång en höst
om blossande tröst
till vinddrucken röst
med höstglödston
for lövriket bort
och det trolska blev kort
för folk av vår sort




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-03 15:34



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Schysta rim, poetisk! Tummen upp!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP