Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Vingarna svävar ner för backen
under regerar Hades mörka ögon
Flyter ännu mellan
ovan alla bränder som falnar
men glöder så himlavalvet lockar

Glöden lyser upp mörkret utan att min blåa iris får spela som en påfågel
Ögon många utan möjligheter skådar in i andra eldar
värmen hinner bli kyla i bortglömt flytande mellan
vem upptäcker den ordlöses flackande ,flämtande lägereld
gömd i ett böljande landskap av trist,grått damm

Ändå så porlar livets bäck under de torra och smutsiga råttorna
som gnagt så länge på svaga,darrande ben som inte stått på länge

Porlandet så tyst men ändå ett dån för den ensamme

väntar
väntar
väntar
väntar


Tiden dödar långsamt......





Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-06 12:45



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Bra skrivet! Får läsa den fler gånger för att förstå dess mening. Gillar hur du målar med orden. och känslorna det framger.
2017-10-06

  Yttes
Riktigt stark och djup text!

2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ