Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faller


Sårbar

Jag faller inte som ett vackert färgat löv
ner till ljummen levande mark.
Nej, jag faller som en komet från yttre
RYMDEN
hårt mot marken
när du
ser på
MIG
För jag är
Naken inför dig
Rädd och
SÅRBAR






Bunden vers av Avina
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-06 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina