Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inuti


Kristallkula

Här inne bor jag i min alldeles egna KRISTALLKULA
Omlindad av hårt glas så att ingen kan vidröra min sårbarhet
Tryggt men ensamt
Smärtsamt att se livet utanför, från inuti perspektivet
Här inne är jag i min alldeles egna värld, men det är inte helt enkelt att röra sig i en KRISTALLKULA när allt som omfamnar är tjockt hårt glas




Fri vers (Fri form) av Avina
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-01 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina