Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För sent


För sent

Så kom du med dina vackra svarta vingar där jag ensam
LÅG
Omhuldande kärleksfullt och ömt tog du min
HAND
Djup tittade du in i mina förtvivlade
ÖGON
Jag är här igen, jag är här igen sa du
Vetskapen om att ingen annan
FINNS gör det enkelt att åter följa dina strikta restrektioner
Fri har du varit allt för länge, och vad gav det dig?
INGENTING viskade jag tillbaka och jag såg ditt nöjda vita ansikte le mot
MIG
Det är
FÖR SENT
men det gör inget för jag har slutat
BRY MIG om
LIVET




Fri vers av Avina
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-06 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina