Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimvers


Molly och jag

För 24 timmar sen var jag i extas
För 24 timmar sen dansa jag till bas

Jag kände rummet och var helt bekväm
Allt var lent och kroppen var kräm
Inatt byggdes nya broar och jag rev ner min mur
Den låg kvar där i spillror när luften gick ur

För 48 timmar sen var jag fast i ett nät
För 48 timmar sen satt jag här och grät




Bunden vers (Rim) av JLS
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS