Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sitt pris

Åh som jag längtat
Efter ordningen
Efter den rutinerade vardagen
Utan krigshistorier

Åh som jag gläds
Åt att kunna planera
Stapla upp och linjera
Fixera och organisera

Sen kommer jag ihåg varför
Då skriker jag
tills helvetet öppnar sina portar och demonerna tar mig




Fri vers (Fri form) av JLS
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-22 02:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten börjar ljust, slutar i mörker!
Bra skrivet!
2018-08-22

  Nils-Robert
Avståndet mellan tanke och handling
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS