Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjockisen äter stört (triggervarning)

Det är så svårt att spy upp bingead spagetti
Ja vem fan bingear spagetti?
Slemmiga, klibbiga, knappt tuggade trådar
fastnar i halsen när de upp ålar
klumpar av stärkelse plumsar ner i skålen
ta i från tårna och upp genom bålen
kittla svalget, akta händerna
res dig upp och borsta tänderna




Fri vers (Fri form) av JLS
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-24 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS