Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterdyningar


Vänner

Bara bara vara vänner
Jag tror det går
Hoppas innerligt med hela mig och allt i närheten att det går

Jag kan leva utan dig, men för i helvete jag vill verkligen verkligen inte




Fri vers (Fri form) av JLS
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-22 02:28



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Smärtsamt
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS