Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pendlande känslor


Pendelpigan

Pendelpigan kivas på styva linan i nya lyan
Klarvaken fast sömnig
Kvalmig sen knottrig
Rofylld sen ettrig

Pendelpigan ler med satan på sin sida
Hjärtlös, godlynt,
älskad av alla, storsint
Stel, grym, förtvivlad, slår slint
På flintan
Bränner ner lyan bredvid istället för sin egen
Ops!




Fri vers av JLS
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS