Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Snart är det slut
Det känns inte så
Men
Snart är vi du och jag
Du kommer till mig ibland
Jag ringer dig ibland
Men vi finns snart inte kvar ändå
Åren går och går vi går
Tillsammans någon gång igen
Vi två
Kanske




Fri vers av JLS
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-07 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS