Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyr och Hel

Nordisk i själen
stolt krigare med hammarn i hand
vackra blå ögon som blickar in i stridens hetta
vargarnas byte
han minns underbara stunder här på jorden
hennes sköna behag

Hel väljer alltid ut någon som skall vandra ner till hennes dödsrike
ingen undkommer hennes vilja
önskan är att hennes vackra halva visar sig
för då blir efterlivet gott
med mycket drycker
och gröna mjuka ängar att ligga på
om hon visar sin ohyggliga sida
med likmaskar och förruttnelse
då väntar dagar av obeskrivlig smärta
i kallt mörkt intet
be för att hon ska förbarma sig över dig




Fri vers av Vargens ögon
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-05-29 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon