Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mer än vad jag trodde

du är mer än vad jag trodde från början
du har visat så många sidor av dig själv
och jag erkänner
jag hade fördommar mot dig
att du var si och så
förlåt mig..
nu vet jag hur vacker du är inuti
och utanpå
det liksom lyser om dig varje gång du ler
och jag önskar att jag kunde ta tillbaka alla fula ord jag kläckte ut mig
men det är för sent..
vi kan bara blicka framåt
hoppas att du vill förlåta mig från djupet av ditt hjärta




Fri vers av Vargens ögon
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-05-29 19:42



Bookmark and Share


  yoyyo
svårt att bli av med fördommarna när man redan fått för sig något.
vill inte men känner igen mig något i detta endå!
bra skrivet
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Vargens ögon
Vargens ögon