Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går


Sporras av vädret
en vederkvickelse för själen

Svalkan, kylan, friskheten

Bomullen som rätas ut
Frågetecknen

Känslor som tumlas och bränns ut

Jag tvättar
min själ








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-10 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och det gör du verkligen bra Lena!!!!!
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP