Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från trasdocka


Jag är...

Jag vågar, jag vinner

Min tillit till mig själv, jag orkar, jag vill

Möta min rädsla, gråta och sörja

Jag vill leva lika självklart som naturen

Följa min känsla

Våga och jag vinner allt

Ljuset brinner idag det som varit slocknat, jag känner, allt och lite till.

Jag är rädd, rädd för det som ska möta

Rädd för att såras, skadas, att orka, känna

Känna allt och lite till...

Jag ska leva, leva likt mitt ljus som brinner i mitt inre, min passion, mitt ädlaste, mitt dyrbaraste.

Jag ska möta min rädsla med öppet sinne och lyssna.

Demoner har en talan, lyssna, kanske finna svar.
Möta rädslan och låtas sörja
för det jag blivit, våga tala från hjärtat, känna det jag inte känt...

Jag är...

Jag existerar..

Jag finns...






Övriga genrer av Artpfr
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-14 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artpfr
Artpfr