Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krafttag


Hjärtats slag

Lyssna på hjärtats slag, lyssna och hänför över det inre liv som kämpar för att få dig levande.
andetag lika levande som naturen.
Kraftagen, orka kämpa likt en maskros tar sig igenom asfalten.

Gråt, känn, acceptans. Det är okay.

Saknad...

samma sinne likt en tvilling saknar sin.
Möt mig, se mig, andas min luft.

Möt mig och låt mig få hålla din själ.
Mjuka silkesvantar smeker jag ditt inre, finna din tillit till att våga. Att våga möta det du inte vågat.

Gråt, känn, acceptans

Det är okay




Fri vers (Fri form) av Artpfr
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-14 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artpfr
Artpfr