Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick

Jag ser dig

Med en känsla som få kan känna

I dina ögon ser jag vem du är, vem du varit och vad du är

Möter din blick och ser din existens

Smeker din själ med mjuka händer

Mötas på okänd väg men med en känsla som få kan känna

Jag ser dig




Fri vers (Fri form) av Artpfr
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artpfr
Artpfr