Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fel har uppstått...


Universums födelse.

Först ingenting.

Vad nu det är för något.

Sedan en gnista i en svart rymd av tomhet.

Gnistan växer

expanderar

drar ihop sig

expanderar

drar ihop sig igen och försvinner.

Ett meddelande:

ett fel har uppstått... var god försök igen senare.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-15 15:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Viktigt meddelande. . . En stööö ö ö ö örmling har klick..pip pip pip pip pip uppståndelse pip pip klick. . . .
2017-10-15

    ej medlem längre
Ordet "försvinner" försvann sist i tredje meningen. Haha
2017-10-15

    ej medlem längre
Jag tycker om felmeddelandet bryter textens mikrokosmos. Men försvinner? Jag tror inte gnistan eller världsalltet. Det kanske omvandlas?
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt