Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdgata


Höstspänd pilbåge.

Som ett spjut genom lagren.

Rymdgator tändes.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-15 20:07



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ett enda wow!
På den rymdgatan vill
jag vandra med stjärnorna.
2020-07-31

  H.C.B
Vad är en rymdgata?


2017-10-22

  Margit Grell
Bildskapande!
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP