Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu flyger vi!

När man odlar kärlek

i hjärtat, med sånt

som det tycker om

Då kan jag lova

att det växer till sig

med grenar som

sprider sig runt

till alla som kan

det särskilda språket

Så odla på mina

vänner så mycket

Ni någonsin

tyar så kan vi sen

jämföra våra

hiskeliga färder

upp i högsta

eiffeltornet




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-16 09:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
snygg knorr på slutet
aol har rätt
2017-10-20

  aol
Underbart skaldat Kim.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP