Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askhög

Så underbar och så antändbar
Nu står jag där blott en askhög av mitt forna jag.




Fri vers (Fri form) av Dexter Högdahl
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-17 03:24



Bookmark and Share


  Cugel
Fågeln Fenix.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl