Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Jag skriver först
och tänker sedan
det jag skriver idag
betyder något annat
en annan dag
igår eller imorgon
tiden pekar åt olika håll

En elektrisk sandstorm
sprakar i mitt huvud
kaffekoppen står på bordet
är det inte olycka
borde det vara lycka

Ord som umgås på ett papper
ingenting annat




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-17 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP