Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsesidighet

Likaväl som diktaren

måste slipa sina argument

och sina ordval

så måste även den som kommenterar

tänka på att göra samma sak




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-17 10:10



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Helt rätt. Ibland
undrar man varför
redaktionen inte
ingriper.
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP