Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att måla med skit på vitt kakel


Torrsprickor


i tanken älskade vi nog på riktigt

kanske i verkligheten men såhär
lite lagom i efterhand ter sig allt
snarare som en korkad soaré på
kryckor med torrsprucken fasad


Färgflagorna börjar skava först
nu etfer att bilden torkat färdigt





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn