Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden i mig som ett vårregn

tack för att ni är tillbaka
för att ni hemsöker mig
utmanar och ställer krav
på att skrivas
dikterna
texterna
orden

jag skriver igen
jag fyller sida efter sida
jag lever igen
och jag älskar
som jag älskar
dig och dig och mig

jag är en upphöjd variant
gånger två snällare än då
en medkännande själ
som fantiserar
som vibrerar
som fabulerar

och hur underbart är det inte
att finna mening efter mening
i meningarna
historierna som talar till mig
vill födas fram

berättar om nuet, dåtiden
och nuddar framtiden
allt är en skatt
tårar, skratt
och framför allt
orden dansar fram

de är bara att följa
och som jag följer
och låter mig hänföras
detta är min religion
jag bad och jag fick ännu mer













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP