Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över hav

Var är du

Kan inte känna dig idag

Kanske därför som jag skriver så mycket

Mår inte bra av att inte få något intellektuellt motstånd

Motstånd det stimulerar mig

Det är en förbannelse att vara otålig

Att få vara i en stad det önskar jag

Lilla Edet är bara en håla

Vill vara där vatten finns

Hade jag haft balans i min kropp

Så skulle jag segla jorden runt

Och skriva mig över oceanerna

Förutom balans är mitt tekniska sinne dåligt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mänskligt att behöva
intellektuellt utbyte
du utvecklas då

liksom alla


2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson