Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wernickes syndrom

Alkohol ett gissel
Jag ett stapplande bevis
Ett alt för hårt liv
Har slått mej på alkohol¨
Wernickes syndrom
Stapplar fram med rullator
Mina fingrar har ej någon koordinaiom




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-03 22:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
flaskan är ett gissel hemska biverkningar.
bra du informerar och varnar andra

2018-06-05

  Maj-Lis VIP
Svårt
2018-06-05

  ULJO
Det inlärda beteendets dilemma.
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson