Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändrat

Nu är jag tillbaka

sittersen två månadder sig i rullstol
mycket har hänt
Wernicke yndrom




Fri vers av Jan Johansson
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-02 14:21



Bookmark and Share


  Rejja~
Antar du får en hel del vitamin B-1
(jag vet, av erfarenhet)

Kan du ta det med nytänt humör
så du återkommer
Ha det gott!
2018-10-07

  morgonstjärna VIP
det viktigaste är du skriver
det finns många som aldrig kunnat gå
eller förlorat möjligheten genom en olycka.

2018-08-05

  Fulbergarn
poems in the air
welcome back
in your chair
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson