Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivarkurs

Skriva
Ja eller nej
Ambivalent
Klarar ja det eller ej
Ny rullstol men kanske




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-09 00:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
visst kan du
viljan kan försätta berg
dessutom är det som uljo skriver
terapeutiskt

2018-06-22

  ULJO
Alla kan skriva och terapeutiskt är det.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson