Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind

Alltet förgänglighet
En tanke flög förbi
Som en vind
Som sveper
Och torkar mina tårar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-03 21:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin
2018-06-05

  ULJO
MELANKOLI I DINA ORD. VÄLKOMMEN TILLBAKA
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson