Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva sig

Tack för allt du gör
Du, jag skulle sitt kvar mitt i ingenting
om du inte var mina ögon
Om du inte lade orden rätt för mig
Jag kanske inte kan gå
Inte kan röra mig i mjukarörelser
men jag kan fortfarande skriva




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-06 14:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
viktigt att skriva och läsa
ger färg form och liv
2018-06-22

  Fulbergarn
ja skriva och beskriva det kan du allt
2018-06-06

  ULJO
Det skrivna ordet finns för alltid.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson