Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderfjärran



Du undrar aldrig vart din vinge höjer
sin krusningskraft häruppe uppenbar,
det är som skirhetsskalvets skälvning böjer
all universums rum till kuvat svar.

Du dundrar dunklädd över tundrans törnen,
du sätter rosor i eterisk sky,
din hy är himlen, din vy är örnen
och din plantas plym är evigt ny.

Jag är en fjäder under dunens vingar
att vandra viktlös vind men varåt säg?
Här virvlar vägen genom vithavsringar
där jag följer böljan fram i dig.

















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-19 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är en ny ton i dessa vackra rader, som en frisk fläkt av hav och vindar... Gillar verkligen denna!
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP