Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en krigsförklaring


SKICKA MILITÄREN!

De säger
        POLIS ÄR INTE NOG

De säger
        POLIS ÄR INTE NOG

De säger
        SKICKA MILITÄREN

De säger
        SKICKA MILITÄR
                på svarta skallar
        SKICKA MILITÄR
                snabbt som fan
                        till den bruna
                                                orten

De säger
        POLIS ÄR INTE NOG
                vi behöver enkla
                        pinnar!
        POLIS ÄR INTE NOG
                för svartaste
                        skallar!
        SKICKA MILITÄR
                lös problemen
        SKICKA HELA ARMÉER
                med våldsamma
                                        medel
        SKICKA MILITÄREN
                till den bruna
                        orten

De säger
        SKICKA MILITÄREN
                lös problemen
        SKICKA MILITÄREN
                till den bruna
                                        orten
        När snuten
                        inte
                räcker

När polis
        inte är nog

De säger
        SKICKA MILITÄREN

Vi säger
        Vi har bra utsikt

Vi säger
        Vi har bra utsikt
                från betong
                                taken

Vi säger
        Vi har bra sikte
                från betongens
                                höga tak
                        i vår ort

Utsikten är bra
Siktet är bra
Så skicka militären
        skicka ni
                        militären

Siktet är utmärkt
                        i betongen




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 599 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-20 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo