Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebba ut i din stillhet

 

Skammen fyller mina oskyddade händer

blodet värmer inte ett lögnens hjärta

 

tidvattnet lämnar mig ensam  

tidvattnet fyller mina lungor

och svävande svar med tvivel

men låt mig få simma dig till mötes

låt mig åter få torka i din närhet

låt mig sakta få ebba ut i din stillhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP