Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hjärna snurrar

Din hjärna snurrar
Ett halvt varv
Runt sin egen axel

Fortare än tidigare
Tar dagarna slut
Du har ingenting att berätta längre
Ditt ord reades ut

Det slog dig aldrig
Aldrig i tid
Att man mådde så dåligt
Av att tjäna så bra på sig själv




Fri vers av KNOS
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS