Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi glömmer

Du är allt jag vill ha. Du är allt jag behöver.

Men det finns stunder då det är svårt att komma ihåg,
Och ibland glömmer jag bort.

Sökande och hungrigt letar jag vidare ändå,
Ibland på annat håll tar det jag kan få, för att jag har glömt vad du ger.

Och när du glömmer att ge mig de jag vill ha och behöver...
Då är näste man i ledet är villig, och det är jag också.




Fri vers av Gammal flaskpost
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-21 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gammal flaskpost
Gammal flaskpost