Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

Det ligger en död fågel i skogen

Djupt in

Gå och se efter.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-21 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som värderar sin läsare högt. Det är bra. Skriv aldrig Som Du tror att din läsare är dum i huvudet utan exakt som här. Nu är det bara att vänta på vad teckentydarna har att säga när de återvänder.
2017-10-22

  Goraxy 89 Orion VIP
VARFÖR? - Den är ju död redan och det finns ännu levande fåglar att se efter?
2017-10-22

    ej medlem längre
Gillar den här!
2017-10-21

    ej medlem längre
Genial i sin enkelhet!
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt