Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Heja !

I alla radio-och tvprogram ska det tävlas

och även om det handlar om att lösa uppgifter i grupp

så är det tävlan och utslagning som gäller

Vad vill ledningen nå med alla dessa tävlingar ?

Är det inte tillräckligt med all tävlan och utslagning

inom arbetsliv och politik ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 21:02



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, man kan verkligen
undra. På TV har man
lagt ner teater och nöjer
sig med att någon gång
om året filma en föreställning
på Dramaten och visa den.

2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP