Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund fd.Langrath


Illusion

Morgonens dimma
som vatten bakom träden
berg en illusion

© Eva Hedlund fd. Langrath 2017




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-22 11:57



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin kombo text/bild. Bra haiku med
2017-10-24

  Boneyfrank VIP
Riktigt fin bild med härlig text. Känslor väcktes!
2017-10-23

  Bjarne Nordbö
Väl funnit.

2017-10-23

  ULJO
Så fint skapad haiku
2017-10-23

  Bibbi VIP
Tycker om.
2017-10-22

  Anya VIP
Precis. Ibland vet man inte vad man ser...om det är moln eller berg. Bra!
2017-10-22

  KYREUS of Sweden
Synvilla
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP