Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan bort

Drömmer!
stad efter stad för att se och leva...
eller
fly från det jag måste göra...

Jag vet att när jag väl ska resa så lättar anden och jag sjunger i mitt inre
I mitt eget inre låter det vackert fast jag vet att alla andra skyr min sång

Till och med katten lider och tittar mot mig med bedjande blick

Jag längtar till friheten fast jag vet att den inte blir lång...
För även frihet och nya vidder blir vardag till slut.....




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-24 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ