Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbel

i helvetet
har de samma problem som i himlen
skillnaden är
att de inte hinner tänka över saken

det berättade en ängel just för mig
men vad vet han

inte nog med att han bor där uppe
han har dessutom vingar

jävla as, log jag

.

i himlen
har de glömt bort hur helvetet luktar

han kanske var en djävul trots allt




Övriga genrer av ruddy good
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-24 01:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbar humoristisk text
Tack
2017-10-30

    ej medlem längre
det var i så fall en djävul.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good