Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cream+dysfori

ömsar skinn
förr överdådigt nu stryktåligt
stabilt enkelt stämplat
med nån logga
spelar ingen roll
bara nån nice

billig

.

vill vara rymdpirat i månskimrande animekosmos. tänk tank girl. bara pösbyxor med muddar, kängor och gorgeous hair så är du hemma. typ turkost. på riktigt.




Övriga genrer av ruddy good
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-04 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good