Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite kontemporär som äntligen lär att tvåspråkighet bär dit tiden bär och jag svär jag älskart


obnöxious

önskar jag kunde fråga dig
vad du tänker om dig och mig
down the way
eller hur man say

(ingen aning vad jag vet, men du vet; vill veta vad du vet)

jag menar
jag kan
men vågar inte när vi är
i friendzonesfär




Övriga genrer av ruddy good
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-28 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good