Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s kval p

det kommer som i vågor nu

det som tidigare bara sjönk 
och dök upp lite här och där
som en droppe av ingenheten

det kommer i vågor nu

en krampande meningslöshet
en kramande urvattning
som för att göra plats för det nya

det kommer vågor nu

sköljer sväljer kippar
efter tag att andas

det kommer nu

rusande bedövande 
dånet av det som aldrig kom
trycket mot botten

vågor nu

virvlande liksom omslutande
en samtidig motsats
blått svart helvetesvit

nu




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-24 01:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul att se dig i skrift igen.
2017-10-29

  lodjuret/seglare VIP
Lite likt de bleka naturfärgerna i proppskåpet, ligger orden här i munnen.
2017-10-24

  Robert Jonsson VIP
Ja!
2017-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP