Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaget i magen

Äntligen gick allt bra
Sen fick man ett telefonsamtal som ändrade allt.
Jag kände direkt som en nerslagen spik
Allt blev mörkt och förvirrande
Hjärtat började slå hårt
Hoppet försvann i vinden
Vad ska jag göra?
Varför hände detta mej?
Vad händer nu?




Fri vers (Fri form) av Cecilia Henriksson
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-10-24 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Henriksson